3 Røykere som har valgt Holmsmoker

Mange har etter hvert fått seg en Holmsmoker, og det har kommet mange hyggelige tilbakemeldinger fra fornøyde røykere. Vi får stadig in nye bestillinger fra kunder som er tipset av en Holmsmoker-eier. Jungeltelegrafen går!

Av alle våre fantastisk hyggelige kunder, er det tre som vi liker spesielt for sitt valg av røykeytstyr. Disse er profesjonelle aktører, og man må vel forvente at disse verdsetter både kvalitet og effektivitet svært høyt. Det er derfor svært artig og interessant at disse tre har valgt en Holmsmoker til røyking.

1.  Langøya Hovedgård AS, Langesund.
http://langoyahovedgard.no
https://www.facebook.com/langoyahovedgard/?fref=ts

Senter for matauk drives av ekteparet Vigdis Saga Kjørholt og Tom Erik Økland. Stedet har en utrolig trivelig uterestaurant som er åpen hele sommeren. Utsikten over Langesund og fjorden er fantastisk. Fokus for serveringen er sjømat og mye av menyen tar utgangspunkt i røykeriet og mikrobryggeriet. Ferge fra Langesund går hele tiden. Og det er stor Gjestehavn for besøkende båtfolk.

Senteret tilbyr også kurs og ekspertise innen matauk og sjølberging, tilberedning og konservering. Her kan du delta på mange ulike kurs, eksempelvis i sopplukking, ølbrygging, røyking av mat og sanking av urter. De tilbyr også kurs og konsulenttjenester for matbransjen og andre aktører som ønsker større fokus på matauk i sin virksomhet.

Langøya hovedgård arrangerer i tillegg konferanser og selskap samt diverse teambuildings- og gruppeaktiviteter innenfor matauk og matlaging.

Langøya hovedgård – livet nytes best i dorgefart.

2. Neumann’s Røykeri og Supperclub, Melbu i Nord Norge.
Røykeri og Restaurant.
https://www.facebook.com/Neumanns-R%C3%B8ykeri-Supperclub-1552605878314695/
Les hva Dagbladet skriver om stedet: http://www.dagbladet.no/2016/03/12/tema/reise/norgesferie/ferie/norge/43419622/

Skal du på disse kanter er det helt sikkert verd et besøk.

3. Samstorps Gård & Jakt, Stockholms Len, Sverige.
https://www.facebook.com/samstorpet/

Dyrepark med safariturer, salg av kjøtt og fisk + jakt og fiske, samt konferanser og kurser med deling og kjøtthantering som fokus. Overnatting finns på gården. Se en del av dyrene på denne videoen: https://www.facebook.com/samstorpet/videos/vb.901903399838164/1270372012991299/?type=2&theater

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *