Elverum – en suksess for Holmsmoker

Publisert den 17. oktober 2018 av oss i Holmsmoker!

Resultatet fra Jakt og Fiskedagene på Elverum viser en solid økning.Salget av Holmsmoker Fully Automatic ble nesten doblet fra i fjor, til tross for øsende regnvær og nesten ikke folk på en av dagene.

Selv med en beskjeden stand i samarbeid med Isfiskebua, fant folk fram til Holmsmoker.  Både gamle og nye kunder kom med utrulig mange positive kommentarer om Holmsmoker. Men mest varmet kommentarene fra de som allerede hadde brukt smokeren ett år.

Men salget var ikke bare Holmsmoker. Mange kjøpte smoker tilbehør og utstyr til å både kald og varm-røyke. Det var også svært artig med spørsmålene fra alle som IKKE hadde røkt før, men som gjerne ville begynne å røyke. Det er tydelig at hjemmelaget og hjemme røkt mat er sterkt i vinden om dagen.

Skal innrømme at det kom god drahjelp fra magasinet Jakt og Fiske. De har hatt smokeren til produkttest i flere måneder. Testrapporten står i august utgaven til Jakt og Fiske.