Røykeskap i mange størrelser

I nettbutikken selger vi nå røykskap i mange fasonger. Du vil sikkert finne et som passer for deg.

Se Røykskap i nettbutikken: Holmsmoker / Røykeskap

En del av vinteren har gått med til å bygge og teste ulike røykskap. Røykskap av tre har vært mest i vinden, og er nok det som tiltrekker oss mest. Kaldrøyking går veldig bra, og vi foretrekker treskap framfor metallskap.

Men hva med varmrøyking?
Spenningen var mye om treskapet ville tåle et varmeelement uten at det tok fyr i treverket. Varmrøykingen gikk utmerket med varmeelement. Selv i varmen som er nå om dagen ble det ikke antydning til brunfarge på treverket nær elementet. Kjørte i mange timer på 90 grader.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *