Røykskap i rustfritt stål

Ulike røykhus i Rustfritt.
Skapene må deles i flere grupper.
Alle skapet er bygget i solid Rustfritt Stål.

1. Isolert.

  • Doble vegger. Alle flater er isolert.
  • Alle Isolerte skap leveres med utslippsrør med ventil.
  • Ingen isolerte skap har vindu.

2. Ikke isolert.

  • Kan bli ganske varmt ved varmrøyking.
  • Røykutslipp på uisolerte skap er en enkel stålplate som vris til siden. ala Stjerneventil.
  • Alle uisolerte skap har vindu.

Originale skap.
Vanlige skap er bygget for å kunne brukes til ulike røyk-kilder. Med skapet følger en stål-skål som kan fylles med spon å stå i bunnen. Under denne kan det benyttes et varmeelement eller en gas-brenner til å varme sponet. (Er ekstrautstyr.) Nederst i skapet er det en skuff hvor man kan lage et lite bål også. I skuffen er det en liten stålplate som kan skyves vekk fra røykinnslippet for å øke innlufta. Mellom skuffen og skapdøra er der en glipe hvor det kan komme inn luft. eller ut røyk. I bunnen av skapet må røyken passere en perforert stålplate som fordeler røyken.

Skap bygget for Holmsmoker.
På disse skapa er Skuffen nederst fjernet og en tett Stålplate dekker åpningen. Det er igjen en liten glipe nederst på døra. På siden nederst er det montert en rørtilkopling som passer til Holmsmoker. I bunnen av skapet må røyken passer en perforert stålplate som fordeler røyken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *