
Bacon Varmrøkt, med nydelig Hickorysmak
Råvare Ta et stykke ribbe eller flesk. og skjær vekk svoren. Er det ribbe, skjærer du vekk beina også. Derfor bør ribba være litt tykk.
Råvare Ta et stykke ribbe eller flesk. og skjær vekk svoren. Er det ribbe, skjærer du vekk beina også. Derfor bør ribba være litt tykk.
Råvare: Ta et stykke ribbe eller flesk. Er det ribbe, skjærer du vekk beina. Derfor er det en fordel om du får tak i ribbe
Smak og egenskap på tresortene: Tresort Smak Passer til Or Lett, tre, nøytral Biff, lam, svin, fugl, fisk Eple Lett, fuktig, søt Biff, svin, fugl,
Etter å ha laget masse bacon, har det blitt mye avskåret svor i frysa. Lenge har jeg lurt på hvordan man får denne til å bli
Org nr 998 603 013
Storgata 5, 3256 Larvik
post@holmsmoker.no
+47 915 82 447
Copyright 2019 © Alle rettigheter reservert - Nettside utviklet av Insite Media AS